Hos Sydhimmerlands Byggerådgivning har vi fokus på at holde omkostningerne nede, så vi kan tilbyde dig som slutforbruger den skarpeste pris på den ønskede ydelse.

Vi er en virksomhed, der vil holde driftsudgifterne helt i bund, og derfor har vi ingen omkostninger til store kontorlokaler, biler osv. Vi har koncentreret os om at levere kerneydelserne omkring byggeteknisk rådgivning, og har skåret alle fordyrende led fra.

Alle vores ydelser tilbyder vi enten som afregnet efter faktisk forbrugt tid pr. time, eller som et fastprisprojekt. Dog tilbydes tilsynsopgaver og byggeteknisk køberrådgivning kun som afregnet efter faktisk forbrugt tid, da det kan være svært at fastsætte et estimeret tidsforbrug til denne type opgaver.

Skal du i gang med et projekt, så tilbyder vi det første afklaringsmøde gratis (af ca. en times varighed), og det er op til dig om det skal afholdes på stedet, eller som et onlinemøde. Det er i mange tilfælde en god idé at se på de faktiske muligheder på stedet, men visse typer af opgaver kan vi også afklare på et onlinemøde.

Al kørsel faktureres efter statens gældende takster.

Til sammenligning ligger vores priser ca. en tredjedel under de tilsvarende virksomheder vi sammenligner os med, og mere 50% under de store rådgivende virksomheder, der er med andre ord rigtig god grund til at vælge Sydhimmerlands Byggerådgivning.