Sydhimmerlands Byggerådgivning er en virksomhed, der er etableret i 2021. Det betyder dog ikke at du ved at vælge os, ikke får en kompetent og erfaren rådgivning og ydelser, da vi har 19 års erfaring i byggebranchen, fra henholdsvis stillinger som teknisk tegner, projektleder, byggeleder, byggesagsbehandler og landzonesagsbehandler. Vi har derfor et bredt ydelseskatalog, så tøv derfor ikke med at kontakte os med lige netop dine drømme og tanker, så skal vi hjælpe dig med at få dem realiseret.

Sydhimmerlands Byggerådgivnings vision er at tilbyde byggeteknisk rådgivning til private boligejere samt til mindre og mellemstore virksomheder, og vi vil med vores særdeles konkurrencedygtige priser kunne tilbyde dig vores ydelser, til en væsentlig billigere pris end vores nærmeste konkurrenter.

Med vores fysiske placering i det sydlige Himmerland, så er vores oplagte marked jo i det midt- og nordjyske, men vi kommer også med jævne mellemrum til Sjælland, så lad ikke vores fysiske placering afskrække dig for at kontakte os.